Resor till och från Kapstaden genom Afrika

Bland våra Äventyrsresor hittar du några av våra mest intensiva upplevelser.

Lika späckade som våra övriga resor, men med camping, vandring eller något annat för den lite mer äventyrlige. Detta är resan för dig som vill upptäcka Kapstaden i Södra Afrika! Våra resor går genom sydvästra Sydafrika, Namibia, Botswana och avslutas vid Victoriafallen i Zambia, med alla dessa länders höjdpunkter. Vi kommer att få se öken, hav, sanddyner, viltreservat, världens största vattenfall och mycket mer under resans gång!

Walking safari i Krugerparken

Prisvärd och unik walking safari i ett exklusivt "Big Five"-området, en privat park som är del av det man kallar större Kruger Nationalpark. Det finns en stor skillnad mellan att uppleva en safari i Afrika till fots än se djuren från en traditionell safaribil! Att vara till fots i vildmarken ger en mer nära ....Läs mer »

Cykla på Zanzibar

Zanzibar med sina vita sandstränder, sol, vajande palmer, vackra palats och havet där man kan bada, snorkla och dyka året runt. Upplev denna fantastiska ö på två hjul. Vi cyklar runt den gröna ön som frodas av grönska och djungel. Vi upplever kryddodlingar och cyklar genom byar och landskap som ger en ....Läs mer »

Madagaskar med paradisstränder och kajakäventyr

En fantastisk resa till sydöstra delen av Madagaskar där ni får uppleva öde paradisstränder och sakta paddla genom regnskog och mangroveträsk. Ni börjar med en natt i huvudstaden Antananarivo, sedan bor ni fyra nätter på en mindre lodge i anslutning till Manafiafy Beach och en natt i tält på ....Läs mer »

Botswanas Vilda Parker

En underbar resa genom Botswana, ett av världens vackraste och bästa safariländer. Upplev slätterna i Magadikgadi, Okavangodeltat med Moremi och det rika djurlivet i Chobe Nationalpark och se de magnifika Victoriafallen. Resan är 14 dagar/13 nätter där 11 nätter är i lodger och 3 nätter är ....Läs mer »

Camping - Kapstaden till Victoriafallen

Resan går genom sydvästra Sydafrika, Namibia, Botswana och avslutas vid de mäktiga Victoriafallen på Zimbabwesidan och inkluderar alla dessa länders höjdpunkter. Detta är en resa för er liter mer äventyrslustna och som vill komma så nära naturen som möjligt. Vi bor på olika campingar ....Läs mer »

Krugerparken, Swaziland & Mocambique

Denna resa till Sydafrika och Mocambique är för er med en äventyrlig själ, som har relativt få dagar till förfogande men som ändå vill hinna med massor av upplevelser. Man behöver inte vara vältränad men pigg på naturupplevelser. Resan till Sydafrika och Mocambique ger er som älskar ....Läs mer »