Resor till Madagaskar

Madagaskar - Det bortglömda paradiset i Indiska Oceanen.

För er som vill uppleva något annorlunda, och vill se unika växter och djurarter så åka till Madagaskar. Ett paradis med orörda stränder, regnskogar, fantastiska människor och djur och naturupplevelser utöver det vanliga, Madagaskar är också en höjdpunkt när det gäller fågelskådning.

Vi har ett flertal olika rundresor som man gör tillsammans med guide och chaufför med ett minimum av två stycken personer. Resorna gör ni när ni själva önskar men bästa tiden att resa till Madagaskar är maj till början av december då regnperioden börjar. Ring eller mejla oss så presenterar vi de olika resorna. Som kombination till rundresorna kan man om man så vill lägga till valfritt antal dagar i badparadiset Nosy Be som ligger i den nordvästra delen av ön, Saint Marie som ligger på östra sidan eller Ifaty som ligger på sydvästra sidan av ön. Låt African Tours & Safaris hjälpa Er att planera och boka den perfekta resan till Madagaskar.

Södra Madagaskars höjdpunkter

En fantastisk resa söderut på Madagaskar. Upplev det fantastiska djurlivet, den orörda naturen och en otroligt vacker fauna. En otroligt innehållsrik rundresa som varmt rekommenderas av oss som själva varit där.  Denna resa är på 13 dagar/12 nätter exkl. resdagar men kan skräddarsys efter era ....Läs mer »

Tropiska östra Madagaskar

En fantastisk resa österut på Madagaskar. Resan börjar i huvudstaden Antananarivo och går österut mot kusten, först med fokus på nationalparker, för närkontakt med många olika sorters lemurer för att avsluta på paradisön Sainte-Marie.  Denna resa är på 8 nätter/9 dagar ....Läs mer »

Madagaskar Tsingys och Nosy Be

En fantastisk resa till norra delen av Madagaskar med besök i nationalparkerna Montagne dÁmbre och Ankarana med lemurer, sina ”Tsingys” och avsluta resan med sol & bad på Nosy Be. Denna resa är på 9 nätter/10 dagar exkl. resdagar. Kan förlängas och med fördel ....Läs mer »

Upptäcktsresa på Madagaskar - Stora Rundresan

En fantastisk rundresa med den engelsktalande guiden Klaus Heimer, som har bott i landet i mer än 12 år som fotograf och journalist. Möt lokalbefolkningen, njut av kunskapen från guiden och många bra fotomöjligheter. ni kommer också att uppleva några kulinariska höjdpunkter och naturligtvis ....Läs mer »

Madagaskar med paradisstränder och kajakäventyr

En fantastisk resa till sydöstra delen av Madagaskar där ni får uppleva öde paradisstränder och sakta paddla genom regnskog och mangroveträsk. Manafiafy har en fantastisk regnskog som sträcker sig nästan ända ut i havet. Växtligheten är tät med hög fuktighet och är hem till många ....Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.