Skip to main content

Resor till Maldiverna

Maldiverna är ett paradis beläget i Indiska Oceanen. För de som söker avkoppling är detta himmelriket. Av Maldivernas 1 190 öar är endast 202 av dem bebodda. 87 st av dessa tar emot turister, och här erbjuds kritvit samdstrand och azurblått hav. För dig som söker äventyr så finns det otroliga korallrev som gör det perfekt för dykning, snorkling och fiske. För de som vill hålla sig på land finns det olika sporter att välja bland. Eller så kanske man bara vill strosa runt, barfota, på stranden. Det finns ingen brist på saker att se eller göra när man reser till Maldiverna.

När man ankommer till Maldiverna, så landar på man huvudön Male och tar sig sedan vidare till valt hotell via båt eller flyg.

Premiumresa till Maldiverna

Upplev paradiset Maldiverna och bo på en av Maldivernas finaste resorter, Heritance Aarah. Denna resort ligger belägen i norr, Raa atoll, i en orörd lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand. Här erbjuds man som gäst en försklassig "All Inclusive"-upplevelse. Förslaget är på 9 dagar/8 nätter, där man bor i en underbar Beach Villa. Höjdpunkter: Gratis uppgradering till Ocean Villa, 4 utflykter inkluderat, kritvita stränder, orörda laguner, sjöflyg tur och retur Följande ingår i resa...

Klimat

Till Maldiverna kan man resa året om. Temperaturerna håller sig på underbart varma 25-30 grader året runt och sjunker bara några grader på natten. Det är i genomsnitt 10 timmars solsken varje dag och vattentemperaturen faller inte ofta under 25 grader. Högsäsong för Maldiverna är mellan december och april ochdå är klimatet är torrare och det blåser mindre.

Visum och vaccinationer

Visum erhålles vid ankomst för nordiska medborgare.

Vid inresa till Maldiverna krävs i dagsläget ett negativt PCR-test.
Observera att det alltid är resenärens yttersta ansvar att hålla sig ajour med vilka regler som gäller vid avresa/inresa samt vilka krav som ställs gällande visum, vaccinationer/pcr-tester och hälsodeklarationer samt krav på försäkringar. Uppdaterad information finns att läsa på hemsidan Sweden Abroad.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.