Resor till Seychellerna

Seychellerna med lite över 100 öar ligger i Indiska Oceanen utanför Afrikas östkust och erbjuder fantastiska ständer i ett härligt klimat året om. På Mahé, som är den största ön av Seychellerna ligger huvudstaden Victoria och här finns många härliga stränder. Några andra populära öar att besöka är Praslin som har en sagolik natur och vackra kritvita stränder. La Dique är den minsta av de bebodda öarna och är bl.a är känd för sina granitformationer på stränderna. Här finns också ett naturreservat som är hem för många sällsynta fåglar. Korallöar som Denis och Bird Island är väl värda ett besök för sitt unika växt och djurliv. Kombinera gärna två eller flera öar under er paradissemester och varför inte kombinera Seychellerna med äventyr i Sydafrika, på Madagaskar eller safari i Tanzania eller Kenya?!

Seychellerna - Ett paradis

Upplev Seychellerna , ett riktigt paradis! Denna resa kombinerar den mindre ön Praslin med huvudön Mahe. Resan är på 10 dagar/9 nätter och passar alla åldrar och intressen.  Seychellerna har ett tropiskt klimat och hit kan man resa året om.  Höjdpunkter: Mahe, Praslin och vackra stränder ....Läs mer »

Seychellerna och safari i Tanzania - En drömresa

En härlig resa med det lilla extra när det gäller lyx och vackra stränder med sol och bad. Ni börjar resan med några dagars safari i de mest berömda parkerna i Tanzania, bor på riktigt bra lodger och avslutar sedan på två olika resorts på vackra Seychellerna varav den ena på en privat ....Läs mer »

Tanzaniasafari och Praslin och Mahe på Seychellerna

En spännande safariresa i Tanzania med Lake Manyara, Serengeti och Ngorongorokratern, kombinerat med härliga dagar med sol och bad på öarna Praslin och Mahe som är de två största, av totalt 105 öar, som tillhör Seychellerna. Detta är en skräddarsydd resa på 14 dagar/13 nätter som ....Läs mer »