Safari i Krugerparken 8 dagar för funktionshindrade

Detta är en fantastisk resa där ni får uppleva det bästa av vad Krugerparken har att erbjuda. Resan startar i Johannesburg varifrån resan mot Krugerparken börjar. Ni bor på olika lodger och åker på safariexpeditioner för att leta efter ”The Big Five”. Ni besöker också ett reservat som tar hand om och föder upp skadade och övergivna vilda djur. Laga mat på Booma-vis dvs. över lägerelden. Kort och gott; Detta är en resa som ger minnen och upplevelser för livet.

Denna resa är på 7 nätter/8 dagar exkl. resdagar. Varför inte fortsätta er resa till Kapstaden i några dagar och uppleva stadens fantastiska pärlor. 

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1. 

Vi lämnar Johannesburg och kör österut genom de böljande kullarna i Highveld, lunchar på vägen innan vi når Krugerparken. Vi kör in söder ifrån och vår första övernattning är i Crocodile Bridge.
Måltider: Lunch och middag 

Dag 2, 3 & 4.

De kommande tre dagarna tillbringar vi i Krugers Nationalpark. På denna 2 miljoner hektar stora yta har “The Big Five”,  men också många andra djur, fåglar och spännande växter funnit sin fristad. Parken är den lokala och internationellt främsta högviltsparken som kännetecknas av, förutom utmärkta övernattningsmöjligheter, underbara vyer och lugna omgivningar samt ett mycket bra vägnät. Det fungerar lika bra att köra genom både fuktiga och täta buskage som torra snår och grässlätter. Mesta tiden kommer att fyllas med att ta del av djurlivet, från bil, i denna spännande och minnesvärda park. Det är då du kan få nytta av dina fotokunskaper eller bara fånga intrycken från den otroliga variationen i djurlivet och ta med hem som ett oförglömligt minne. Nätterna kommer vi att tillbringa i olika läger och bungalows i parken. Natt 2 och 3 är i samma läger. Som tillval kan även en nattsafari genomföras.
Måltider: Frukost, lunch och middag 

Dag 5, 6 & 7.

Efter frukost och en morgonsafari fortsätter vår resa mot ett privat viltreservat, världskänt för att hjälpa djur tillbaka till ett nytt liv i vildmarken samt deras uppfödning av lejon. Här stannar vi tre nätter. Middag serveras vid en traditionellt ”Boma", runt lägerelden. Aktiviteter under dessa dagar inkluderar morgon- och eftermiddagssafari. 
Måltider: Frukost, lunch och middag 

Dag 8.

Er sista dag och ni åker tillbaka till Johannesburg efter en reseupplevelse vars minnen kommer att räcka livet ut och med nya bekantskaper från jordens alla hörn, blir inkvarterade på valt hotell för att dagen efter antingen resa hem eller fortsätta äventyret i Afrika ett antal dagar och med aktiviteter som ni kan välja fritt ur vårt rikliga utbud.
Måltider: Frukost 

Resfakta Pris

Pris från: 16 125 kr per person (gäller för avresa jan - jul)
Enkelrumstillägg: 4 165 kr

Pris från: 17 925 kr per person (gäller för avresa aug - dec)
Enkelrumstillägg: 4 465 kr

Ingår i priset:

 • Boende 8 dagar/7 nätter enligt programmet.
 • All transport enligt programmet.
 • Hälsosamma måltider enligt programmet (F=Frukost, L=Lunch, M= Middag)
 • Alla inträden och utflykter enligt programmet
 • Engelsktalande Guide/chaufför


Ingår ej i priset:

 • Internationellt flyg till och från Johannesburg.
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Boende i Johannesburg före och efter resan
 • Nattsafari i Krugerparken (kan göras för en liten summa)
 • Besöka flodhästen Jessica (kan göras för en liten summa)
 • Måltider på restaurang (om så önskas)
 • Måltidsdryck
 • Dricks
 • Avbeställning eller reseförsäkring som kan tecknas av oss genom Gouda
 • Personligassistent

 

Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. tillgänglighet på flyget, boendet samt valuta- och skatteändringar 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.
Skicka förfrågan