Skip to main content

2021-03-08: Safari & Strand, den ultimata kombon

Det bästa av två världar med både spänning och avkoppling, får man när man kombinerar safari med sol och bad. Att få resa och uppleva de vilda djuren i den afrikanska bushen är något man sällan glömmer. Lägg sedan till att få strosa barfota runt i den kritvita stranden innan man tar ett dopp i det korallblå havet, det är en resa många vill uppleva. I detta nyhetsbrev har vi otroliga erbjudanden med flexibla villkor och öppet köp, som du inte vill missa.

Kontakta oss på info@africantours.se eller ring på 031/164020 alt. 08/41060990 så hjälper vi er att få uppleva fantastiska Afrika!

Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!

SAFARI I KRUGERPARKEN MED SOL & BAD I MOCAMBIQUE

Upplev den perfekta kombinationen av spännande safari i Krugerparken för att därefter koppla av på de kritvita stränderna med blicken över Indiska Oceanen i Mocambique. Denna resa börjar med ... läs mer här

Pris från: 24 985 kr per person inkl. flyg
(Ord. pris från 30 985 kr per person inkl. flyg)

TANZANIA BIG FIVE SAFARI MED ZANZIBAR

En resa till Tanzania minns man livet ut. Här besöker ni den kända parken Serengeti och den omtalade Ngorongorokratern i jakt på de vilda djuren. Resan avslutas med härliga dagar på Zanzibar. Läs mer om resan här.

Pris från: 21 990 kr per person exkl. flyg
Just nu: 2 000 kr rabatt på ordinarie pris

KENYASAFARI MED MASAI MARA OCH DIANI BEACH

Upplev det bästa av Kenya genom att kombinera safari, i deras bästa safaripark Masai Mara, tillsammans med sol och bad på Mombasakustens södra del ... läs mer här.

Pris från: 15 990 kr per person exkl. flyg
Just nu: 2 000 kr rabatt på ordinarie pris

STAD & SAFARI

För er som istället vill besöka vackra Kapstaden i kombination med safari är detta ett klockrent upplägg. Upplev "the Mother City" och känn av stadspulsen innan resan forstätter till de vilda djuren. Kapstaden erbjuder...läs mer här.

Pris från: 10 985 kr per person exkl. flyg
(Ord. pris från: 12 985 kr per person exkl. flyg)

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.