Skip to main content

Serengeti Serena Lodge

Serengeti Serena Safari Lodge TanzaniaImage: Serengeti Serena Safari Lodge Tanzania


Lodge av hotellkaraktär med fantastiskt läge i centrala Serengeti. Lodgen har trots att den är ganska stor lyckats skapa en intim känsla och rummen är byggda i Bungalows som vackert smälter in i naturen. Lodgen håller mycket god klass vad gäller standard, mat och service. Seronera är det område i Serengeti som har den största mängden icke migrerande djur och därför är det alltid gott om djur i närheten av lodgen.

Boende

Rum Serengeti Serena Safari Lodge Tanzania


Serengeti Serena erbjuder bekvämt och bra boende i rum som ligger i små runda hus utspridda på lodgens område. Varje hus innehåller fyra rum, två på markplan och två en våning upp. Rummen är byggda i utkanten av lodgens område så att alla rum har utsikt över omgivande savann. Eftersom lodgen ligger på en kulle har alla rum en jättefin utsikt. Ofta kan ni se djur från er balkong eftersom lodgen ligger i Seronera Valley i den allra djurrikaste delen av Serengeti.

På lodgen finns restaurang, bar och en stor pool. Poolen ligger på motsatt sida om de gemensamma byggnaderna sett från rummen och på så sätt har även poolen en ostörd utsikt över den omgivande savannen. Serengeti Serena Lodge är ett bra boende för er som vill bo med bästa läge i Serengeti men prioriterar bekvämligheten av ett hotell framför att bo i tält.  

Aktiviteter

Serengeti Serena Lodge luftballong


Aktiviteter vid Serengeti Serena Lodge är framförallt safari i jeep. Lodgen ligger mitt i Serengeti och det finns alltid djur i lodgens absoluta närhet. Lodgen ligger också nära starten för luftballong över centrala Serengeti och är därmed en bra lodge att bo för er som vill flyga ballong över Serengeti.   

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.