Spännande safari och strandliv på höstlovet

Låt oss ta hand om er familj över höstlovet. Här är en perfekt kombinationsresa där ni börjar med spännande safari i det malariafria reservatet Sibuya Game Reserve där ni spanar efter de vilda djuren. Därefter avslutar ni med härliga dagar vid stranden i det mysiga samhället Cape St Francis. Resan är på 8 dagar/7 nätter exkl. resa

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1. Sibuya Game Reserve

Vid ankomst till Port Elisabeth möter vår representant upp er och kör er österut mor Sibuya Game Reserve (ca 2 tim). Väl på plats vid kuststaden Kenton on Sea checkar ni in och därefter blir det en båtfärd upp längst floden till er camp. Sibuya Game Reserve är ett privat och malariafritt reservat där ni finner allt från ”the big five” (elefant, noshörning, giraff, buffel och leopard) till uttrar, antiloper och upp till 400 olika fågelarter. På eftermiddagen åker ni ut på er första safaritur med guide innan det serveras middag på campen.

Dag 2-3. Sibuya Game Reserve

Dagarna spenderas med safariturer med jeep i reservatet och där måltiderna serveras på campen. Förutom dessa guidade safariturer kan ni paddla kanot, rida och ta ett dopp i floden.

Dag 4. Cape St Francis

Efter morgonsafari och frukost är det utcheckning. Ni tar båten tillbaka till Kenton on Sea där er transfer väntar på er och tar er till det mysiga lilla samhället Cape St Francis. Här i hjärtat av samhället finner ni Village Break där ni kommer bo i de nästkommande fyra nätter med halvpension.

Dag 5-7. Cape St Francis

Dagarna spenderar ni på egen hand där ni kan koppla av på stranden och bada men också ta del av de aktiviteter som ingår i paketet:

 • Sunset Rocks
 • Bettys Tour - Ni börjar med ett besök till de afrikanska pingvinerna där er guide förklarar närmre om deras kritiska läge och hur de arbetar för att hjälpa. Här har ni möjligheten att adoptera och döpa en pingvin. Ni fortsätter till det lokala barnhemmet som startade som en tillflyktsort för gatubarn men har nu växt till en skola med ett fritidscenter. Innan lunch stannar ni även till på den lokala stickningsverkstaden där kvinnor och män stickar för att sälja och bidra då till samhället. Ni avslutar med lunch på egen hand i Port St Franci
 • Beach hike & Calamari tasting

Dag 8. Hemresa

Idag är det dags för hemresa. I lagom tid blir ni körda till Port Elisabeths flygplats för att ta fluget hem mot Europa pch Sverige. Med er i bagaget har ni minne och upplevelser för livet.

Resfakta Pris

Pris från: 13 985 kr per person, del i rum exkl. flyg
Pris från, barn, 12-16 år: 8 985 kr per person, del i rum exkl. flyg
Pris, barn, under 12 år: 6 485 kr per person, del i rum exkl. flyg

Resan är på 8 dagar/7 nätter exkl. flygresa och med avresa i lågsäsong

Detta ingår i priset:

 • 3 nätter på Sibuya Game Reserve inkl. helpension, utvald dryck samt två safariturer/dag
 • 4 nätter på Cape St Francis inkl. halvpension
 • Transfers, aktiviteter och safariturer enligt program
 • Vår Trygghetsgaranti


Detta ingår inte i priset:

 • Flyg
 • Dricks till guider och övrig personal
 • Avbeställningsskydd som tecknas innan första inbetalningen
 • Reseförsäkring går att köpa till genom African Tours & Safaris, även som komplement till hemförsäkringen
 • Nödvändiga vaccinationer, kontakta närmsta vaccinationscentral för rådgivning


Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. tillgänglighet på flyget, boendet samt valuta- och skatteförändringar

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan