Sydafrikaresor med guldkant

Här presenterar vi resor till Sydafrika av lyxigare karaktär.

Sätt guldkant på upplevelserna i Kapstaden, Krugerparken och vid Oceanens svall med boende i egen villa på stranden, resor med världens lyxigaste tåg, exklusiva safarilodger och personlig guide. När du bokar en resa med oss så kan du vara säker på att vi kommer göra allt för att uppfylla just Era önskemål så Er Afrika resa blir precis som ni hade tänkt er. Naturligtvis kan även våra övriga resor lyxanpassas efter era egna önskemål.

Drömresa - Sydafrika & Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa! Känn stadspuls i Kapstaden, prova utsökta viner i vindistriktet, känn hjärtat bulta lite snabbare när ett lejon passerar er jeep under en safari i Sydafrikas största park Kruger och blicka ut över Indiska oceanen från en av de vackraste stränderna ....Läs mer »

Sydafrika, Rovos Rail, Victoriafallen och Botswana med guldkant

Detta är en mycket exklusiv resa för er som söker det lilla extra och som bjuder på de bästa upplevelserna i dessa tre länder, Sydafrika, Zimbabwe och Botswana, med boende av högsta klass. Ni kommer att möta den vackra internationella Kapstaden och åka på safari i det kända reservatet Mala ....Läs mer »

Rovos Rail - lyxiga tågresor

Att resa i Sydafrika och Afrika med detta lyxiga tåg, Rovos Rail, är en resa för livet. Ni möts på Rovos Rails privata station i Pretoria/Kapstaden med ett glas champagne och tilltugg och under tiden så tas era väskor ombord på tåget och återfinns sedan i er kupé. På Rovos Rail, ....Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.