Safariresor till Afrika med African Tours & Safaris

Söker Du en passionerad och riktigt erfaren researrangör för Din safari resa till södra och östra Afrika, Sydafrika så ska Du känna Dig extra välkommen till oss. Vi som äger och driver African Tours & Safaris har bott och rest långa perioder i över hela Afrika och personligen besökt alla resmål vi föreslår. Varför inte boka en av våra populära safariresor för ett möte på nära håll med ”The Big Five”; lejon, elefant, buffel, lepoard och noshörning, eller ta med hela familjen för en spännande Afrikaresa fylld med äventyr.

Det är en extra trygghet för Dig när Du väljer mellan ett stort utbud av våra välplanerade safari resor och arrangemang. Självklart så skräddarsyr vi också alla våra resor efter Dina önskemål så de blir precis som Du vill ha det.

Guidade rundresor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svenska och lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Du behöver bara tänka på att njuta av resan, vyerna, det fina boendet, maten och de spännande berättelserna. Vi har producerat ett antal rundresor i grupp med ....Läs mer »

Afrikaresor på egen hand

Med våra resor på egen hand kan du njuta av din resa till Afrika och din resa till Sydafrika i full frihet utan att behöva ordna det praktiska själv. Du kan dessutom enkelt lägga till extranätter eller kanske en safari, en utflykt eller några sköna dagar på stranden. Du finner i vårt utbud ....Läs mer »

Safariresor i Afrika

Safariresor i Afrika, Sydafrika, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Namibia, Tanzania, Mocambique och Kenya Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just din safariresa i Afrika som går till Krugerparken i Sydafrika, Serengeti ....Läs mer »

Jul och Nyårsresor i Afrika

Här är förslag på vad ni kan göra för att slippa julstress, mörka dagar och snöslask. Åk iväg på någon av våra guidade rundresor. Det enda du behöver tänka på då är att njuta av resan, vyerna, kulturen, maten och de örglömliga upplevelserna. Vi ....Läs mer »

Bröllopsresor och resor med guldkant

Under denna flik, Guldkant och Bröllopsresor, har vi samlat några förslag som sätter en extra guldkant på er resa till Afrika. Det är resor med lite exklusivare boende, lite exklusivare miljöer och lite extra allt.  Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat, goda drycker, intressant ....Läs mer »

Temaresor

Här hittar du resor till Afrika med olika teman. Dykresor, bröllopsresor, tågresor, äventyrsresor, aktivitetsresor; tex vandring eller ridning kombinerat med safari och naturligtvis golfresor. Här hittar du även en mycket uppskattad safariresa för funktionshindrade. Naturligtvis skräddarsyr vi även resor ....Läs mer »