Resor till Afrika med African Tours & Safaris

Söker Du en passionerad och riktigt erfaren researrangör för Din resa till södra och östra Afrika, Sydafrika så ska Du känna Dig extra välkommen till oss. Vi som äger och driver African Tours & Safaris har bott och rest långa perioder i över hela Afrika och personligen besökt alla resmål vi föreslår. Varför inte boka en av våra populära safariresor för ett möte på nära håll med ”The Big Five”; lejon, elefant, buffel, lepoard och noshörning, eller ta med hela familjen för en spännande Afrikaresa fylld med äventyr.

Det är en extra trygghet för Dig när Du väljer mellan ett stort utbud av våra välplanerade safariresor och arrangemang. Självklart så skräddarsyr vi också alla våra resor efter Dina önskemål så de blir precis som Du vill ha det.

Guidade rundresor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svenska och lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Ni behöver bara slappna av och njuta av resan, vyerna, det fina boendena, maten och de spännande berättelserna. Vi har skapat ett antal rundresor i grupp med erfarna ....Läs mer »

Afrikaresor på egen hand

Med våra resor på egen hand kan ni njuta av er resa till Afrika i full frihet utan att behöva ordna det praktiska själv. Ni kan dessutom enkelt lägga till extranätter eller kanske en safari, en utflykt eller några sköna dagar på stranden. Ni finner i vårt utbud ett antal ....Läs mer »

Safariresor i Afrika

Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just er safariresa i Afrika som går till Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya och mindre kända men lika fascinerande platser i södra ....Läs mer »

Jul och Nyårsresor i Afrika

Jul & nyår 2019/20 är ett perfekt tillfälle för den som vill ta långledigt. Genom att ta ut bara fem semesterdagar, kan man får hela 17 dagars ledighet. Här är förslag på vad ni kan göra för att slippa julstress, mörka dagar och snöslask.  Åk med på ....Läs mer »

Bröllopsresor och resor med guldkant

Under denna flik, Guldkant och Bröllopsresor, har vi samlat några förslag som sätter en extra guldkant på er resa till Afrika. Det är resor med lite exklusivare boende, lite exklusivare miljöer och lite extra allt.  Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat, goda drycker, intressant ....Läs mer »

Tanzania med svensk reseledare

Elefanter vid jeep Serengeti
Safariresa till Tanzania och Zanzibar med vår svenska reseledare Hazze Sandström  Följ med vår svenska reseledare Hazze Sandström på en unik resa till Tanzania. Hazze som är född och uppvuxen i Tanzania tar er med på en unik rundresa i fantastiska Tanzania. Detta är en gruppresa på ....Läs mer »14 dagarfrån 44 925 kr

Temaresor

Här hittar ni resor till Afrika med olika teman. Naturligtvis skräddarsyr vi även resor om ni har speciella intressen eller om ni letar efter en resa till Afrika som ni inte kan hitta men som ni vill göra. Vi kan Afrika - så tveka inte att höra av er! Bröllopsresor Tågresor Äventyrsresor Mat & ....Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.