Temaresor

Här hittar ni resor till Afrika med olika teman.
Naturligtvis skräddarsyr vi även resor om ni har speciella intressen eller om ni letar efter en resa till Afrika som ni inte kan hitta men som ni vill göra.

Vi kan Afrika - så tveka inte att höra av er

Familjeresor

Här presenterar vi några av våra resor som passar främst barnfamiljer. Allt från Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zanzibar till Mauritius. Södra och Östra Afrika är  perfekta resmål eftersom det inte är någon eller liten tidsskillnad mot vår. Människorna som bor här är ....Läs mer »

Tågresor

Vi är mycket glada för att få representera de två förmodligen lyxigaste järnvägsföretagen i världen: Elegans och flärd i vagnar från kolonialtiden med bekvämlighet och service där inget fattas är Rovos Rails och Blue Trains signum. Tågresa mellan Kapstaden och Pretoria eller ....Läs mer »

Golfresor

Eftersom golfbanorna i Europa och USA har blivit allt mer exklusiva och dyra så erbjuder Sydafrika, efter en nattflygning utan jet-lag, ett nytt alternativ för en vintersemester med golf.  Några av de bästa golfspelarna i världen kommer från Sydafrika och landet har en lång golftradition och därmed mycket ....Läs mer »

Bröllopsresor och guldkant

Under denna flik, Guldkant och Bröllopsresor, har vi samlat några förslag som sätter en extra guldkant på er resa till Afrika. Det är resor med lite exklusivare boende, lite exklusivare miljöer och lite extra allt.  Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat, goda drycker, intressant ....Läs mer »

Vinresor

Vin från Sydafrika blir mer och mer populärt i Sverige. Sydafrika har alla förutsättningar för att göra goda viner. Skörden av druvorna sker i februari – mars. Sydafrika har ett perfekt medelhavsklimat, varierande jordmån, höjd och landskap för vinodling. Blå himmel, böljande rader ....Läs mer »

Aktiva resor

Resor i Afrika för den som vill vara mer aktiv under sin resa.Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.