Temaresor

Här hittar ni resor till Afrika med olika teman. Dykresor, bröllopsresor, tågresor, äventyrsresor, aktivitetsresor; tex vandring eller ridning kombinerat med safari och naturligtvis golfresor. Här hittar ni även en mycket uppskattad safariresa för funktionshindrade. Naturligtvis skräddarsyr vi även resor om ni har speciella intressen eller om ni letar efter en resa till Afrika som ni inte kan hitta men som ni vill göra. Vi kan resor till Afrika så tveka inte att höra av er!

Tågresor i Afrika

Vi är mycket glada för att få representera de två förmodligen lyxigaste järnvägsföretagen i världen: Elegans och flärd i vagnar från kolonialtiden med bekvämlighet och service där inget fattas är Rovos Rails och Blue Trains signum. Tågresa mellan Kapstaden och Pretoria eller ....Läs mer »

Golfresor i Afrika

Eftersom golfbanorna i Europa och USA har blivit allt mer exklusiva och dyra så erbjuder Sydafrika, efter en nattflygning utan jet-lag, ett nytt alternativ för en vintersemester med golf.  Några av de bästa golfspelarna i världen kommer från Sydafrika och landet har en lång golftradition och därmed mycket ....Läs mer »

Mat och vinresor i Sydafrika

Källarturer, vin- och ostprovning, god mat och Sydafrikas bästa vindistrikt: att resa genom ett lands gastronomi är att resa genom dess kultur. Välsmakande middagar och spännande besök hos stolta vintillverkare förgyller dessa Sydafrikaresor. Bo på en vingård i Sydafrika eller följ med på en ....Läs mer »

Resor till och från Kapstaden genom Afrika

Bland våra Äventyrsresor hittar du några av våra mest intensiva upplevelser. Lika späckade som våra övriga resor, men med camping, vandring eller något annat för den lite mer äventyrlige. Detta är resan för dig som vill upptäcka Kapstaden i Södra Afrika! Våra resor ....Läs mer »

Familjeresor i Afrika

Här presenterar vi några av våra resor som passar främst barnfamiljer. Allt från Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zanzibar till Mauritius. Södra och Östra Afrika är  perfekta resmål eftersom det inte är någon eller liten tidsskillnad mot vår. Människorna som bor här är ....Läs mer »

Safari i Krugerparken 8 dagar för funktionshindrade

Detta är en fantastisk resa där ni får uppleva det bästa av vad Krugerparken har att erbjuda. Resan startar i Johannesburg varifrån resan mot Krugerparken börjar. Ni bor på olika lodger och åker på safariexpeditioner för att leta efter ”The Big Five”. Ni besöker också ett ....Läs mer »

Vandringssafari i Sydafrika & Swaziland

Följ med på en vandring som fokuserar på att utforska naturen och kulturen i Sydafrika. Vi reser även genom kungadömet Swaziland och gör flera safaris i Krugerparken, både till fots och i vår bil. Några av höjdpunkterna under resan är bl.a. den gamla gruvstaden Pilgrims Rest, världsnaturarvet ....Läs mer »

Ridning och safari i Sydafrika

Denna resa vänder sig till erfarna ryttare som vill uppleva Sydafrikas spektakulära natur och varierande landskap med häst för att sedan avsluta med ett par dagars fantastisk safari i Krugerparken. Detta paket är på 7 dagar/6 nätter och kan kombineras med andra upplevelser i Sydafrika. Höjpunkter: Ridning ....Läs mer »från 14 800 kr

Dykresor i Afrika

Sydafrika, detta underbart vackra land vid den sydligaste spetsen av mörka och mystiska Afrika erbjuder dykning och naturlivsupplevelser bortom dina vildaste drömmar. Oavsett om du vill dyka på vrak eller för att sikta hajar eller helt enkel koppla av med valar och delfiner och njuta av absolut felfria korallrev och ett överflödande ....Läs mer »