Skip to main content

2021-02-15: Upplev Namibia i höst

NAMIBIA - en unik destination för naturälskare

Namibia är mest känt för sin vackra, karga natur, sina röda sanddyner och magiska safariupplevelser. Det är stort, glesbefolkat, vackert och omväxlande. Helt enkelt ett utmärkt resmål för dig som vill uppleva milsvid, orörd natur och vilda djur. Läs mer om våra resor till Namibia här.

BILA PÅ EGEN HAND

Namibia erbjuder en trygghet som land vilket gör att det är en underbar destination för dig som vill resa runt med hyrbil och upptäcka detta vackra land på egen hand. Vandra på sanddynorna i Sossusvlei....läs mer här.

Pris från: 15 450 kr per person (exkl. flyg)

CAMPING - NAMIBIA, BOTSWANA OCH VICTORIAFALLEN

Detta är en resa för dig som är lite mer äventyrslysten och som vill komma så nära naturen som möjligt. Man bor på olika campingar och är delaktig under resans gång. Ett minne för livet! Resan bjuder på mycket kontraster, fantastisk natur...läs mer här.

Pris från: 19 985 kr per person (exkl. flyg)

VISSTE NI ATT......

  • Landet har fått sitt namn efter Namiböknen, en av världens äldsta öknar
  • Namibia är det näst minst tätbefolkade landet i världen men trots sin låga befolkning är landet fortfarande hem till 13 olika etniska grupper
  • Landet har ca 300 dagar med sol varje år
  • Namibia var första landet i Afrika som införlivade miljöskydd i deras grundlag
  • Namibia är ett av endast två länder i världen som har ökenelefanter

ÖPPET KÖP - TRYGGHET

För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss på African Tours & Safaris, erbjuder vi våra kunder öppet köp fram till 60 dagar innan avresa på alla nya bokningar som görs fram till 31 mars 2021. Det vill säga flexibelt, tryggt och endast en anmälningsavgift på 3 000 kr per person. Läs mer om våra villkor här.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.