Skip to main content

2019-07-15: Vår favoritstad - Kapstaden

Vad är det som är så magiskt med Sydafrika? Listan kan göras otroligt lång men både vi och våra gäster är eniga om att Sydafrika erbjuder en kombination av så många olika upplevelser. Det finns något för alla och dessutom får man otroligt mycket för pengarna.

Vi har bra flyg och boende kvar över jul & nyår, boka innan den 30 juli och få 1 000 kr rabatt per person.

African Tours & Safaris är en av de första researrangörerna i Sverige att klimatkompensera för alla våra kunders resor till 100%. Läs mer här.

Kapstaden, Garden Route & Safari

Detta är en av vår populäraste skräddarsydda resa på egen hand, som tar er från Kapstaden till Port Elizabeth via Garden Route, en av Sydafrikas vackraste sträckor. 16 dagar/15 nätter.

Pris från: 14 495 kr per person exkl. flyg.

Läs mer om upplägget och skicka förfrågan här

Kapstaden, Krugerparken & Mauritius

En härlig resa för er som vill kombinera Kapstaden med utflykter, spännande safari i Krugerparken med guide och sol och bad på underbara Mauritius. 13 dagar/12 nätter.

Pris från: 16 985 kr per person exkl. flyg

Läs mer om upplägget och skicka förfrågan här

Kapstaden och vin

En resa för er som älskar goda viner och magisk natur. Upplev fantastiska Kapstaden och därefter de populära vindistrikten. 11 dagar/10 nätter.

Pris från: 7 765 kr per person exkl. flyg

Läs om upplägget och skicka förfrågan här

Kapstadens topp 5 restauranger

Kapstaden är rankad som en av världens främsta kulinariska huvudstäder tillsammans med bland annat Sydney, London, Tokyo och Barcelona. Vi har här sammanställt vilka vi tycker är de topp fem bästa restaurangerna.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.