Skip to main content

2019-08-15: Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget

Hej!

Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget. Mycket bra hotell, guider mm.

Även ditt bemötande med snabba bra svar gör att vi verkligen kan rekommendera er som resebyrå vilka då vänner och bekanta frågat efter.

Det var tajt och bra schema önskar i efterhand att man haft en dag extra utan aktivitet i Kapstaden, även om nu guiden verkligen gjorde allt för att vi skulle hinna med. (extremt bra guide, pratade långsamt & tydligt, så det gick att föra diskussioner och utöver detta körde hon lugnt & bra och stannade så länge vi ville på alla ställen).

Krugerparken var riktigt bra fick se big 5 + lite till, bla. gepard & vildhundar på nära håll och extremt bra och trevligt hotell med bra personal och mycket bra mat. Då vi anlänt till hotellet, så kom en elefant och dofta på solstolarna och sträckte sin in mot poolen, vilket gjorde att pulsen gick upp på samtliga.  Se bifogad bild.

Hotellet på Mauritius var också mycket bra, men stränderna och vattnet var inte riktigt så bra som vi kanske förväntat oss. Åker vi till en annan destination i Afrika, så hade vi istället valt Seychellerna eller Maldiverna.

Vi är ändå extremt nöjda med allt, så tack för en mycket bra semester.

/Micael

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.