Skip to main content

Vi har platser och flyg kvar till julens resor


Medan många njuter av semester är vi i full gång med bokningar av hösten och vinters resor till Afrika! Vi märker att det är fler och fler som vill uppleva denna fantastiska kontinent - som har något att erbjuda till alla!

Kommande jul & nyår är ett perfekt tillfälle för den som vill ta långledigt. Genom att ta ut bara fem semesterdagar, kan man får hela 17 dagars ledighet. Här är förslag på vad ni kan göra för att slippa julstress, mörka dagar och snöslask. Vi har även ett fåtal platser kvar på vår höstlovsresa till Selous & Zanzibar, så passa på att boka nu!

Vi finns bara ett samtal bort - så slå oss gärna en signal på 031/16 40 20 eller maila på info@africantours.se

Familjeresa till Tanzania och Zanzibar

Vi har ett fåtal platser kvar på vår höstlovsresa till Selous & Zanzibar. I Selous Game Reserve i Tanzania får ni uppleva safari i jeep, till fots samt båtsafari. Detta tillsammans med avkopplande dagar på Zanzibar. 10 dagar/9 nätter. Läs mer och boka här.

Vuxen, pris från: 24 220 per person inkl. flyg
Barn, pris från: 18 625 kr per person inkl. flyg

Vi guidar er genom Sydafrika på svenska

Åk med på någon av våra guidade rundresor med svensk guide. Det enda du behöver tänka på är att njuta av resan, vyerna, kulturen, maten och de oförglömliga upplevelserna. Med otroligt erfarna och omtyckta guider, blir resan till ett minne för livet! Läs mer om vilka gruppresor vi har under jul & nyår här.

Vi sätter ihop er drömresa

Vill ni hellre resa på egen hand? Vi bokar upp allt i förväg så att ni kan lugnt och tryggt kan fokusera på att njuta av er semester och de härliga upplevelserna som väntar. Vi har flyg på attraktiva datum för bra priser. Tillsammans med dessa kan vi skräddarsy det perfekta upplägget som ju ni drömmer om. Skicka en förfrågan till oss här och vi gör Afrika till ert Afrika.

Flower Power

Visste ni att Kapregionen ståtar med hela 9000 växtarter varav 69 procent inte finns någon annanstans. Området är det minsta i världen av dess slag och står på UNESCOS världsarvslista.

Sidan verkar inte finnas.
Prova vår sajtkarta eller testa att söka:

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.