Walking safari i Krugerparken

Prisvärd och unik walking safari i ett exklusivt "Big Five"-området, en privat park som är del av det man kallar större Kruger Nationalpark. Ni bor i ett tältläger och gör utflykter härifrån. Att sova i tält under träden med endast duken mellan er och bushen är en upplevelse ni aldrig kommer att glömma!
Ni väljer själva om ni vill stanna 4 dagar/3 nätter eller 5 dagar/4 nätter, med ankomst alla dagar i veckan. 

Vildmarken är något speciellt. För mig är det enda sättet att uppleva den sanna andan av Afrika är till fots. Bort från buller och kaos i det moderna samhället, det hjälper verkligen dig att få dina jordiska problem i ett nytt perspektiv "
- Norman Carr

Höjdpunkter:
Att få uppleva safari både till fots och med jeep i en privat park

Detta ingår i priset:  

 • 3/4 nätter på Tsakane Indawo Trails Camp
 • All måltider (frukost, brunch, snacks och middag)
 • Safari till fots med erfaren viltvårdare/ranger och safari i öppen jeep
 • Inträdesavgift till reservatet samt viltvårdsavgift 

Pris från: 4 995 kr per person
För mer detaljerad information, se program och pris/resfakta

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Resfakta

Resfakta

Det finns en stor skillnad mellan att uppleva en safari i Afrika till fots än se djuren från en traditionell safaribil! Att vara till fots i vildmarken ger en mer nära upplevelse med vildmarkens djur, fåglar och växter. Fokus är inte alltid att komma nära djuren utan att lära er mer om hur ekosystemet hänger ihop, spåra djuren och lär er tyda tecknen i vildmarken. Det är en spännande upplevelse att vara mitt i naturen och ni kommer märka vilken skillnad det är att se vildmarken till fots, delvis hur djuren beter sig men även hur det pirrar till i kroppen och kanske att hjärtat slår ett extra slag!

Tsakane Indavawo Trails Camp är autentisk och liten camp, byggd och designad för att smälta in i omgivningen. Campen har inga staket runt sig, och djuren kan fritt vandra igenom. I campen kan det sova upp till åtta personer, i fyra tält med enkelsängar. Lakan och handdukar ingår. Campen har ingen elektricitet och det finns gemensamma dusch och toalett. Maten tillagas av en kock på en öppen eld och middag intas runt en traditionell Sydafrikansk ”boma” under Afrikas stjärnhimmel. Här finns också ett däck med utsikt över omgivningen och en mindre ”splash pool”.   

Dessa dagar är det naturligtvis vandringar som står högt upp på listan men vi gör även i safari i öppna 4x4 Landroverjeepar beroende på väder och djurens förflyttning. Turerna utgår från lägret tidiga morgnar, sena eftermiddagar/kväll efter beslut av rangern som bestämmer dagens rutt. Varje safari är enkel och utformad för att uppleva bushen på ett annorlunda sätt - till fots. Efter den första utflykten kommer ni att inse att ni upplever safari på ett helt annat sätt, ni kommer att känna att ni är mitt i naturen och er ranger kommer att involvera er under vandringen! Även om vi är i "Big Five-områden", så finns det inga garantier för möten. Vi garanterar dock en verklig vildmarksupplevelse!

Var
Vårt läger ligger i bushen i en privat park, som del av det som räknas till större Kruger Nationalpark. Vi kan ordna med transfer till och från Johannesburg, alternativet är att ni flyger till Hoedspruit så ordnar vi med en transfer till och från flygplatsen och campen. 


Vem
Denna safari vänder sig till alla med en äventyrlig själ som gärna vill få en lärorik och annorlunda safariupplevelse. Den lägsta åldern för vandringsafari att vara 14 år (vissa undantag kan göras). Även om det inte finns någon övre åldersgräns, kan promenader pågå upp till flera timmar och spårningen kan leda vandringen genom buskage, flodbäddar och raviner. Därför krävs hyfsad genomsnittlig kondition, särskilt i de varmare sommarmånaderna (nov-mar). Maximalt 8 personer gör vandringarna, inget minimum.

Naturligtvis hjälper vi er att boka flyg till bästa pris, vi bokar också förlängningar, Kapstaden, sol och bad, Victoriafallen?
 

Pris

Pris

Pris från: 6 750 kr per person  (5 dagar/4 nätter)
Pris från: 4 995 kr per person (4 dagar/3 nätter)

Transfers från Johannesburg till Hoedspruit: 600 kr per person enkel väg
Transfers från Hoedspruit till lägret: 300 kr per person enkel väg 

Detta ingår i priset:  

 • 3/4 nätter på Tsakane Indawo Trails Camp
 • All måltider (frukost, brunch, snacks och middag)
 • Safari till fots med erfaren viltvårdare/ranger och safari i öppen jeep
 • Inträdesavgift till reservatet samt viltvårdsavgift 
   

Detta ingår inte i priset: 

 • Dryck
 • Dricks till guider och övrig personal 
 • Transfer, se pris ovan
 • Avbeställningsskydd som tecknas innan första inbetalningen
 • Reseförsäkring, går att köpa och även som komplement till hemförsäkringen
 • Nödvändiga vaccinationer, kontakta vaccinationsklinik för rådgivning
   

Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt prisändringar p.g.a. tillgänglighet på flyget, boendet samt valuta- och skatteförändringar.


 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.
Skicka förfrågan